Farba

Kompletan asortiman proizvoda za bojenje kose: boje, osvjetljavanje i dekolirajuće kreme koje pružaju savršene rezultate u boji i maksimalnu udobnost dok štite prirodnu lepotu kose. Proizvodi za bojenje kose koje ste tražili da svojim klijentima pružite nežne, efikasne tretmane u salonu!


Forma

Izuzetno efikasno profesionalno ispravljanje i trajni ili polu-trajni tretman talasa za stvaranje novog izgleda sa ujednačenim performansama i kozmetičkim efektom, maksimalnom delikatnošću i savršenim tehničkim rezultatom. Talasi, kovrdžava ili ravna kosa? Izaberite idealan proizvod za kreiranje izgleda koji želite iz ekskluzivnog asortimana Helen Sevard!

Sada možete odabrati jedinstveno nežno ispravljanje ili  tretmana za vaš salon koji štite i poštuju prirodnu lepotu kose.


Zaštita od sunca

PROFESIONALNI PROIZVODI ZA NEGOVANJE KOSE -  ZAŠTITA OD SUNCA

Nije samo koža lica i tela koja zahteva zaštitu od kombinovanog dejstva sunca, vetra i soli; Kosa može postati oštećena, suva, dosadna i neupadljiva. Suncare je potpuna linija proizvoda za zaštitu od sunca koji su dizajnirani posebno za održavanje kose sjajne i zdrave tokom i nakon izlaganja suncu.
Želite li hidriranu, hranjenu, izvanredno sjajnu kosu?
Otkrijte Helen Sevard ekskluzivne proizvode za zaštitu od sunca za zabavu letnjeg odmora bez odustajanja od prelepe kose!


Stajling

PROFESIONALNI PROIZVODI ZA  STYLING

Vrhunski kvalitetni proizvodi za kosu dizajnirani za stvaranje savršenog izgleda i završnih obrada. Gel za kosu, lak, vosak, masa i sjaj su samo deo širokog asortimana zaštitnih proizvoda Helen Sevard koji su dizajnirani da definišu i daju elegantan dodir.
Iz sinteze prirode, lepota i tehnologija dolaze do najsavremenijih proizvoda za stajling kose.


Muškarci

PROFESIONALNI PROIZVODI ZA NEGO LJEPICE - MUŠKI

Proređivanje, oslobađanje ili gubitak kose, ali i prekomerni sekreti i peruti - to su faktori koji često kompromituju izgled čoveka.
Helen Sevard nudi ljepota i dobrobit rješenja dizajnirana isključivo za muškarce, koji sada mogu odabrati najpogodniji dnevni tretman za svoje posebne potrebe od oživljavanja, anti-age proizvoda za prevenciju gubitka kose, protiv prhljaja i masnih kose.
Linija COOL je dizajnirana specijalno za svakodnevnu negu vaše frizure.