Farba

Kompletan asortiman proizvoda za bojenje kose: boje, osvjetljavanje i dekolirajuće kreme koje pružaju savršene rezultate u boji i maksimalnu udobnost dok štite prirodnu lepotu kose. Proizvodi za bojenje kose koje ste tražili da svojim klijentima pružite nežne, efikasne tretmane u salonu!

Sistem boja

Potpuno nova kremasta baza čini mešanje jednostavnim. Formula sadrži provitamin B5 i vitamin C.Provitamin B5 je izuzetno važan za rast i zdravje kose,prodire duboko u strukturu vlasi ,ujedno je hidrirajući čime se sprečava isušivanje kose. 

Vitamin C deluje kao antioksidant . Formula je obogaćena aino derivatima koji pospešuju intezitet i dugotrajnost boje. Čini kosu mekom i izuzetno sjajnom. Izuzetna moć pokrivanja.

Dostupna u 86 nijansi 


BB COLOR

Hranljiva pigment maska za brzu primenu.

Idealna za odrzavanje boje,razvijanje velikog broja kreativnih nijansi i isticanje i definisanje svih refleksija uz mogucnost mesanja sa kozmetickom bojom za kosu.

Kosi daje poseban sjaj i glatkost uz izuzetno vedar i zdrav izgled.

Dostupna u 16 kataloskih nijansi

Pakovanje 240ml


Q&E Root Concealer

Root Concealer je poseban trenutni sprej za kosu, koji eliminiše znake regresa za samo nekoliko sekundi, savršeno pokriva izrastak s prirodnim sjajem. Lagana tekstura ostavlja kosu mekanom i svilenkastom, bez odmeravanja.

Ekskluzivna formula: bogata čistim mineralnim pigmentima koji garantuju prirodni sjaj, kao i inovativni polimeri koji garantuju savršenu, ravnu distribuciju boja i visoku otpornost i u vlažnim uslovima.


Kapetil boja

KAPETIL COLOR je nova maska u 12 boja boja, koja za samo tri minuta:
- Oživi boju;
- Hrani kosu 
- Daje sjaj

Jednostavna upotreba, bezbedna i brza upotreba. Namenjena je prirodnoj,obojenoj ili posvetljivanoj kosi. Idealna je za odravanje zivosti i jasnoce boje izmedju dve usluge farbanja. Traje od 3-5 pranja. Rezultat je uvek savrsen ,iznenadjujuceg inteziteta.