naslovna / kompanija

KOMPANIJA

Helen Sevard je osnovana u Milanu 1969. godine kao kompanija specijalizovana za profesionalne trichološke proizvode , a danas nastavlja svoju "misiju" u bliskoj saradnji sa međunarodnim frizerskim stilistima i Partnera kako bi zadovoljili potrebe sve zahtjevnijeg i konkurentnijeg tržišta.

Helen Sevard istražuje i razvija čitav niz proizvoda u kući uz pomoć entuzijaznog i preciznog osoblja tehničara i stručnjaka za formulu proizvoda sa zajedničkim ciljem - dobivanje inovativnih, Proizvode visokih performansi koji poboljšavaju rad frizera. Proizvodnja se vrši u skladu sa strogim metodama, primenom sertifikovanih procedura i obezbeđivanjem najviših standarda kvaliteta na svakom Faza procesa. Helen Sevard je uvek privukao svoje poreklo u razvoju svog poslovanja, i zapravo, većina svojih resursa nalazi u Italiji - kreativnosti, tehnologiji, materijalima i sirovinama.

Svaki novi proizvod je sinteza prirode i tehnologija, tradicija i inovacije . Prirodni sastojci iz mediteranskog basena u kombinaciji sa tehnički naprednim aktivnim sastojcima i zatvorenim U praktičnom, modernom paketu koji nudi vrhunskim alatima za kosu stilove u skladu sa najnovijim trendovima.

Helen Sevard kreira i razvija sopstvene modne kolekcije poboljšane pomoću tehničke i stilske podrške , a takođe nudi i kompletan, pouzdan program obuke Koji prate stiliste u svojoj Rast kao profesionalci i obezbeđuju im alatke da svoje salone daju veću vidljivost.

Danas je Helen Sevard globalni projekat , podržan i vođen timom mladih, dinamičnih profesionalaca, koji se dele sa onima koji traže novu Business idea .

PROIZVODI

Profesionalni proizvodi za negu kose za bojenje , tretmani i forma, zaštita od sunca i stajling, ali takođe određeni proizvodi za ličnu negu i dobrobit muškaraca , razvijeni na osnovu dobro uspostavljene specifične ekspertize koja zadovoljava visoke standarde ekološke efikasnosti i Sigurnost, sve sa dodirom italijanskog glamura.

I DOPUNA...

Moda i kolekcije , događaji i obuka: kompanija garantuje svojim partnerima stalnu tehničko-stilsku podršku i sliku u skladu sa najnovijim trendovima, inspirisan načinom Made in Itali.
Ponuda Helen Sevard takođe uključuje najnaprednija, najnovija komunikacijska rešenja, pakovanje, atraktivne opremanje ideje i visoki performansi radni alati specijalno dizajnirani da pomognu stilistu u svakom aspektu rada u salonu, od bojenja do rezanja i stila.